Blacklight Disco Room

De leukste partyrooms voor disco kinderfeestjes kun je vinden in De Pretfabriek! 

Spelen, springen, klimmen, rolschaatsen, lekker eten, misschien zelfs Golf in the Dark spelen en... een feestje bouwen in onze unieke Blacklight Disco Partyrooms. Het gebruik van deze kamers in De Pretfabriek Woerden is inbegrepen bij elk feestarrangement in het speelparadijs. Je krijgt er zelfs schmink bij die extra goed te zien is onder de blacklight lampen. Je krijgt maar liefst twintig minuten toegang tot deze toffe discokamers. Voor de ouders zullen de kamers een feest van (retro)herkenning zijn. Dè kans om samen met de jarige en de andere kinderen te feesten!

De Pretfabriek is ideaal voor kinderfeestjes. Zo is er niet alleen het speelparadijs; De Pretfabriek Woerden is onderdeel van recreatiecentrum Fabriek waar ook de unieke workshop Gooien met Verf (helaas i.v.m. Corona tijdelijk geen Gooien met Verf workshop), de supermooie achttien-holes Golf in the Dark baan en het gezellige restaurant onder vallen. 
Ons restaurant is i.v.m. Corona beperkt beschikbaar. Vraag om informatie bij de balie.

Parkeren kan bij Fabriek Woerden gratis voor de deur. Door de diversiteit van de locatie kun je er klassieke speelfeestjes houden voor jongens en meiden, maar je kunt ook een actief of creatief feestje boeken. We zijn centraal gelegen in de Randstad op enkele minuten van de snelweg in Woerden, aan de A12 met steden als Utrecht en Gouda op korte reisafstand. Voor vragen over onze indoor verjaardagsfeestjes kun je ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.