halloweenpretfabriek 200pxDe hele maand oktober staat de Pretfabriek in het teken van Halloween!
En zijn er leuke extra activiteiten op zaterdag en zondag in oktober èn alle dagen in de herfstvakantie (14 t/m 22 okt)
Gedurende de hele dag:

  • Doe een speurtocht
  • Zet je mooiste foto online èn win een prijs!
10.00-11.00 uur: Laat je schminken of krijg een mooie tattoo

14.30 Doe mee aan onze Bingo. Altijd prijs!
(1 bingokaart per kind gratis bij entree vóór 14.30 uur)

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie en reserveren

 

kinderfeestjes overzicht pretfabriek

 

 

 

Zomerkermis wPretfabriek woerdenDe hele zomervakantie lang

Komt dat zien!

In de zomervakantie elke dag extra feest in de Pretfabriek.
Bij iedere kinderentree gratis touwtje trekken & leuke extra activiteiten!

De attracties van de Pretfabriek Zomerkermis zijn dagelijks geopend van:
10.30 tot 11.30 uur
14.00 tot 15.00 uur

Van 8 juli t/m 20 augustus

*Het touwtje trekken niet gratis is i.c.m. peuterochtend, jaarkaarten en andere acties
(wijzigingen voorbehouden)


Op zondag 14 mei High Tea met allerlei zoete en hartige lekkernijen.
Per 5 personen is 1 moeder gratis (t.w.v. 16,45 p.p. incl. entree)

Winnend plan recreatieplas Cattenbroek bekendmarijn cattenbroek

Het plan van de Woerdense ondernemer Marijn van Amstel-Okkerman (directeur Pretfabriek) is als winnaar uit de bus gekomen bij de ondernemersselectie voor recreatieplas Cattenbroek. Het Woerdense college koos voor dit plan omdat het in alle seizoenen van het jaar voorziet in een gevarieerd aanbod aan recreatie voor jong en oud, zowel voor Woerdenaren als voor mensen uit de regio. Hiermee kan ook de lang gekoesterde wens in vervulling gaan van een grote zwemwatervoorziening in de open lucht.

Maar wij blijven ook bezig met de plannen op korte termijn zoals iedereen dit van de Pretfabriek gewend is! Er komen weer leuke dingen aan! schets plattegrond 500

Klik hier om het hele persbericht met afbeeldingen te lezen.

Maar wie nieuwsgierig is en op de hoogte gehouden wil worden kan zich hiervoor aanmelden op www.recreatieplascattenbroek.nl.
Tevens kunnen belanghebbenden zich hier ook aanmelden voor de bijeenkomst op 10 mei a.s.

 

 

kleurplaat spiderman mei2017

Lever deze kleurplaat in bij de Pretfabriek tijdens de meivakantie Spidermanweken èn krijg een gratis suikerspin!

De mooiste kleurplaat wint een jaarabonnement t.w.v. € 95,00
In te leveren bij de Indoorspeeltuin de Pretfabriek, Oostzee 8, Woerden, www.depretfabriek.nl

Let op:

Suikerspin is alleen in combinatie met entree Pretfabriek en de verkrijgen van 22 april t/m 7 mei tussen 10.30 – 12.00 uur en 14.00 en 15.30 uur. Klein formaat suikerspin, max 1 per kind. Wijzigingen voorbehouden. Bekendmaking winnaar jaarkaart gaat via email op woensdag 10 mei. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
Niet geldig in combinatie met overige acties.

De Fright Night is zaterdag 29 oktober van 19.30 - 22.00 uur
(inloop 19.30 – 20.30 uur)

Voor een echte Fright Night moet je bij de Fabriek in Woerden zijn! Voorgaande jaren al pakte de Pretfabriek (onderdeel van de Fabriek Woerden) enorm uit tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement. De Pretfabriek is tijdens de herfstvakantie al volop in Halloween sferen, boordevol leuke activiteiten. Kinderen kunnen mee doe aan de diverse leuke spellen, een de spannende Halloween speurtocht of baden in een echte heksenketel. Een lieve heks leest spannende verhalen voor en tovert zo een Halloween schminkje op de kindersnoetjes, niets is te gek!

kidsproof pretfabriekAl maandenlang weet hij het zeker: hij wil met zijn vriendjes naar de Pretfabriek, een binnenspeeltuin in Woerden...
In de zomervakantie is Thomas zeven jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijd voor een kinderfeestje! Al maandenlang weet hij het zeker: hij wil met zijn vriendjes naar de Pretfabriek, een binnenspeeltuin in Woerden. Want wat is er nou leuker dan je verjaardag vieren op een plek waar eindeloos speelplezier gegarandeerd is?! Lees meer ....

Feestje reserveren? Ga naar https://depretfabriek.nl/kinderfeestje-reserveren-woerden

Heb jij de Pretfabriek zeilboot al gezien op de Cattenbroekerplas?

 

Daar op het water, aan de leuke plas in Woerden, als je goed kijkt... Zie je onze enige echte Pretfabriek zeilboot! 

En wij hebben weer een leuke actie bedacht. Kom gezellig spelen bij de Pretfabriek en los de zeilboot puzzel op! Dankzij ook de Watersportvereniging Woerden mogen wij een gratis zeilles in onze boot weggeven! 

Hoe cool is dat! :-)

 

IMG 20160613 WA0005Woerden | 13 juni 2016 | Maar liefst 307 kinderen deden vanavond mee aan dé Pretfabriek Singelloop van Woerden met speciaal voor de jeugd van alle basisscholen uit Woerden De Pretfabriekkat High Five. De basisschool de Schakel had voor de 7de keer op rij de beker voor procentueel de meeste leerlingen die meededen!

Deze Singelloop werd voor de 39ste keer georganiseerd door atletiekver. Clytoneus.

gooienmetverf.nlMaak in onze super gave (airconditioned) verfgooiruimte je eigen schilderij. Leuk voor jong en oud, kinderfeestjes, familiefeesten of als teambuilding voor het bedrijf.
De workshop duurt ongeveer 1,5 – 2 uur.
De technieken worden eerst geoefend en kleurencombinaties getest. Je kunt heerlijk los gaan want alles mag vies worden in onze verfgooiruimte.
We hebben overalls en werken met verf op waterbasis.
Mocht je toch gehecht zijn aan je kleding, trek dan wat ouds aan want verfgooien is op eigen risico.
Kinderen maken een medium doek (totaal €17,95 per kind).
Volwassenen maken een groot doek (€25,- p.p.).
De doeken moeten een week drogen bij ons en mogen dan opgehaald worden.

De workshop is vanaf 4 personen. Ben jij een groep kleiner dan 4 personen, vraag dan naar onze beschikbaarheid.

Extra bij te boeken voor de kids:

  • Eten (frietjes met een snack of een pannenkoek of poffertjes), drinken, zakje snoep/chips bij te boeken: €5,- per kind
  • Spelen in de Pretfabriek bijboeken: €5,- per kind
  • Golf in the Dark bijboeken: €6.25 ,- per kind

Voor volwassen arrangementen:

Neem dan even contact met ons op - Meer info op: https://gooienmetverf.nl/


Direct boeken via site www.gooienmetverf.nl

of

Boek een Picasso-kinderfeestje met gooien met verf via deze site

kinderloop button 01kopieA.s. maandagavond 13 juni 2016 is het weer zover, dé Singelloop van Woerden met speciaal voor de jeugd van alle basisscholen uit Woerden, de Pretfabriek Kinderloop! Dit jaarlijkse sportieve evenement wordt alweer voor de 39ste keer georganiseerd door atletiekvereniging Clytoneus en dit jaar net als vorig jaar mogelijk gemaakt door de Pretfabriek om zo bewegen voor de jeugd te stimuleren.

Het startschot van de kinderloop wordt gegeven door Hi-five, de welbekende mascotte van de Pretfabriek en alle deelnemers worden getrakteerd op een voucher voor een gratis ijsje bij de indoorspeeltuin. Het motto is “meedoen is belangrijker dan winnen”. Er is dus ook geen persoonlijke winnaar, maar de school met de relatief gezien het hoogste aantal deelnemers wint de beker!

De Pretfabriek kinderloop zal om 19:15 uur van start gaan. Alle kinderen van de basisscholen uit Woerden en omstreken mogen gratis meedoen en kunnen zich tot 18.45 uur bij de start aan de Kempensingel (bij het Kalsbeek college locatie Bredius) aanmelden.
Het parcours is ongeveer 1500 meter en komt langs de mooie boomrijke Singel rondom het Brediuspark. Helaas is er wel een beperkte mogelijkheid tot parkeren. Daarom raden wij u aan om met de fiets te komen.

angrybirds

i.s.m. Cinemec bioscoop Utrecht

Kom in de meivakantie Angrybirds schieten met een echte katapult en win kaarten voor de Angry birds film in de nieuwe bioscoop CINEMEC in Utrecht.
Doe de Angry Birds speurtocht, maak een kleurplaat en word zelf een echte Angry Bird met schmink.

De Pretfabriek sponsort op 27 april a.s. het optreden van Ralf Mackenbach op Koningsdag in Woerden op het Kerkplein (15.30uur).
We verloten een backstage ontmoeting onder onze Facebook vrienden!

**Like onze Facebookpagina &WIN een MEET & GREET met RALF MACKENBACH!**

pasen Pretfabriek1e en 2e paasdag met het gezin Paasbrunchen in de Pretfabriek

Kom jij Pasen bij ons vieren?

Voor maar €7,50 p.p (exclusief entree, exclusief dranken). Van 10.00 – 13.00 uur geniet je van een heerlijke paasbrunch!

Meld je hier aan voor de brunch

De paashaas komt op bezoek. We gaan ballonvouwen, je krijgt een paasschminkje en we maken hele leuke paas-knutsels in ons workshops lokaal. Helemaal gratis! Lever de kleurplaat in, dan mag je ook nog een leuk cadeautje grabbelen.

Download de speciale Paaskleurplaat hier

Het is vandaag dinsdag en dat betekent in de Pretfbariek: schoonmaakdag. Vandaag krijgt alles een sopje. Zelfs de koetjes uit de Peuterhoek gaan de vaatwasser in. Zullen ze zo'n waterballet wel leuk vinden eigenlijk? De rest van de week is de Pretfabriek weer open.koetjespretfabriekindevaatwasser

Speciaal voor de kinderen uit de wijk Snel & Polanen en Waterrijk organiseerden wij vandaag i.s.m. de wijkplatform weer een St. Maarten optocht. Evenals vorig jaar was de opkomst groot en was het heel sfeervol. De presentatie was in handen van Maarten Tuit met tevens een optreden van Elsa van Frozen.
Op 11 november wordt in Nederland de naamdag van Sint Maarten gevierd. Kinderen lopen met lampionnen over straat en gaan in kleine groepjes de huizen langs om snoep of fruit te bemachtigen.

  • st-maarten-pretfabriek-2015-2
  • st-maarten-pretfabriek-2015-3

St Maarten 2015 from Pretfabriek on Vimeo.

frightnightAfgelopen vrijdag 30 oktober was de Pretfabriek Fright Night een groot succes. Leuk dat je bent komen griezelen namens alle vossen!

Heb jij ook nog een leuke foto van deze gezellige avond? Stuur ze dan in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sint Maarten optocht door de wijk Snel en Polanen (Woerden).
Wanneer: Woensdag 11 november
Hoe laat: 18.15 uur - ±19.45
Start optocht: 18.30 uur
Locatie: Pretfabriek, Oostzee 8 Woerden
Voor wie: Voor alle kinderen uit Snel & Polanen en Waterrijk
Het wijkplatform Snel & Polanen/Waterrijk en de Pretfabriek organiseren in samenwerking met een aantal bedrijven, gevestigd op het industrieterrein Snel en Polanen, een sfeervolle optocht met Sint Maarten voor en door de wijk!
Gezocht: vrijwilligers
Meer info

olaf frozenIn de Herfstvakantie is Elsa uit Frozen bij ons geweest samen met haar vriendje Olaf. Een spetterend live optreden hebben zij gegeven voor alle kindjes in de Pretfabriek. We zijn allemaal erg onder de indruk van de zangkwaliteiten van Elsa en wat is Olaf toch grappig..

Maar er is nog meer groot nieuws!

Elsa heeft ons namelijk gebeld en ze vond het zo leuk bij de Pretfabriek, dat ze de maand oktober en november elke zondagmiddag vanaf ongeveer 15.00 uur opnieuw bij ons langs komt om de sterren van de hemel te zingen! Elsa heeft ons ook verklapt dat ze gek is op karaokezingen en foto's maken. 

Tot snel allemaal in de Pretfabriek!

 

De Pretfabriek Woerden heeft de volgende vacatures:

Op zoek naar een leuke bijbaan in de horec?

Dan zijn wij misschien wel per direct op zoek naar jou!
Ervaring in de horeca is geen pre, maar enthousiasme, klantvriendelijkheid en flexibiliteit vinden wij wel heel belangrijk!

Stuur je motivatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op zoek naar een leerzame stage?

Voor de volgende opleidingen bieden wij een stageplek aan.

- Medewerker receptie en secretariaat
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (Niveau 3)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (niveau 1)
- Gastheer/-vrouw (niveau 2)
- Kok (niveau 2)

Een VMBO leerwerktraject/Boris (facilitair) is ook mogelijk bij de Pretfabriek.

Stagiaires op elk niveau krijgen een leerzame, uitdagende stage bij ons. Je maakt kennis met vele facetten van het bedrijf en haal zo het beste uit jezelf!

Dus doen! Stuur je CV met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.