10 rittenkaart!

Veel voordeel in de overdekte speeltuin met onze 10 rittenkaart.

Komen jullie vaker spelen, rennen, klimmen, glijden, rolschaatsen en springen bij de leukste overdekte speeltuin in Woerden? Dan is de tienrittenkaart van De Pretfabriek om het hele jaar door lekker voordelig te komen spelen. Uiteraard is parkeren gratis.

Een tienrittenkaart kost € 59,95 en is te koop aan de kassa van Fabriek Woerden. Een rit is geldig voor eenmaal kinderentree. Er mag per ‘rit’ een volwassenen gratis mee naar binnen.

Algemene voorwaarden 10 rittenkaart: De volwassene die mee mag/kan op één rit gezamenlijk met het kind, is exclusief een muntje voor een kopje koffie of thee. De 10 rittenkaart voor onze overdekte speeltuin is niet persoonsgebonden.

De Pretfabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld bij het verlies van de 10 rittenkaart. Restitutie is niet mogelijk. De 10 rittenkaart is geldig in de vakanties en met feestdagen. Alleen geldig bij de Pretfabriek. De Pretfabriek mag en kan er altijd voor kiezen wijzigingen aan te brengen in de openingstijden. Deze zijn terug te vinden op de website. Er zit geen verloopdatum op de 10 rittenkaart. Wanneer de Pretfabriek sluit of verhuisd, vervalt de geldigheid van de kaart. Wijzigingen voorbehouden.
Pretfabriek Woerden
Ballorig kinderfeestje

€ 2,50 p.p. korting op entree van een tweede activiteit!