Jaarkaart en 10 rittenkaart!

Onze Jaarkaart (VIPpas), het hele jaar onbeperkt spelen!

Komen jullie heel vaak spelen, rennen, klimmen, glijden en springen bij de leukste overdekte speeltuin in Woerden? Dan is de Pretfabriek VIPpas iets voor jou!

De VIPpas kost €95,00, bij aanschaf van een 2e VIPpas in hetzelfde gezin kost deze €85,00, een derde VIPpas in hetzelfde gezin kost €75,00 (de passen moeten tergelijk worden aangeschaft). De VIPpas is te koop aan de kassa van Fabriek Woerden. 

  • per VIPpas mag er 1 begeleider gratis mee naar binnen
  • de VIPpashouder en begeleider krijgen 10% korting op aankopen in de horeca
  • per VIPpas krijg je 1 gratis VIPtatto. Zolang de tattoo opgeplakt zit, mag er gratis een vriendje of vriendinnetje komen spelen.

    Algemene voorwaarden VIPpas.

Veel voordeel in de overdekte speeltuin met onze 10 rittenkaart. Let op tijdelijk geen rittenkaarten te verkrijgen

Komen jullie vaker spelen, rennen, klimmen, glijden en springen bij de leukste overdekte speeltuin in Woerden? Dan is de tienrittenkaart van De Pretfabriek om het hele jaar door lekker voordelig te komen spelen. Uiteraard is parkeren gratis.

Een tienrittenkaart kost € 69,95 en is te koop aan de kassa van Fabriek Woerden. Een rit is geldig voor eenmaal kinder-entree. Er mag per ‘rit’ een volwassene gratis mee naar binnen.

Algemene voorwaarden 10 rittenkaart: De volwassene die mee mag/kan op één rit gezamenlijk met het kind, is exclusief een muntje voor een kopje koffie of thee (gewijzigd). De 10 rittenkaart voor onze overdekte speeltuin is niet persoonsgebonden.

De Pretfabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld bij het verlies van de 10 rittenkaart. Restitutie is niet mogelijk. De 10 rittenkaart is geldig in de vakanties en met feestdagen. Alleen geldig bij de Pretfabriek. De Pretfabriek mag en kan er altijd voor kiezen wijzigingen aan te brengen in de openingstijden. Deze zijn terug te vinden op de website. Er zit geen verloopdatum op de 10 rittenkaart. Wanneer de Pretfabriek sluit of verhuisd (hetgeen in het kader van onze toekomstplannen mogelijk is), blijft de 10-rittenkaart geldig. Wijzigingen voorbehouden.
Pretfabriek Woerden
Ballorig kinderfeestje