Info begeleiders

Bij de Pretfabriek denken wij zoveel mogelijk ook aan de ouders, omdat je bij ons ook een aantal uur prettig wilt doorbrengen. Daarom zijn wij van mening dat het voor jou/jullie zo comfortabel en plezierig mogelijk moet zijn.

Peutergedeelte

Hier kunnen de kleintjes lekker spelen. Ouders kunnen hier gemakkelijk bij zitten en toezicht houden.

Rustig zitten in ons restaurant

Bij de ingang van de Pretfabriek is een gezellig restaurant waar de begeleiders een beetje apart kunnen zitten (indien het restaurant niet exclusief is gereserveerd). Zo kunnen de begeleiders lekker lezen, werken o.i.d. 
Leg wel aan de kinderen uit waar je gaat zitten.

Gratis Wi-Fi

Voor de ouders die willen internetten hebben wij een gratis WIFI verbinding. Door onze algemene voorwaarden te accepteren kan je hier gebruik van maken.

In ons restaurant kun je ook stroom vinden.

Geluidsisolatie

Wij hebben in onze accommodatie veel aandacht gegeven aan ten eerste uitstraling, maar ook aan geluidsisolatie. Zo proberen wij het “kabaal” van de spelende kinderen zoveel mogelijk op een prettige manier te absorberen. 

Je bent dus ook van harte welkom voor een paar uurtjes ontspanning bij de Pretfabriek!

Onze sterke punten

De Pretfabriek probeert alles naar wens te maken en blijft constant vernieuwen en waar nodig verbeteren. Hierbij zijn onze onderstaande sterke punten van het grootste belang nagestreefd te worden. Wij doen hier dan ook onze uiterste best voor.

1. Schoon en fris
Hygiëne en een schone accommodatie staan bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om de Pretfabriek schoon te houden. Ons team is zich ervan bewust dat iedereen een schone accommodatie erg belangrijk vindt. Je zult ons team dan ook regelmatig de accommodatie en toiletten zien nalopen om alles er schoon uit te laten zien. Wij streven ernaar de schoonste binnespeeltuin van Nederland te worden!

2. Gastvrijheid
Wij doen ons best om je verblijf en dat van de kinderen erg leuk en aangenaam te laten zijn.
Een glimlach en een vriendelijk woord van ons personeel vinden we heel belangrijk. 
Zo doen wij achter de schermen veel om ons team aan te sturen en op te leiden, zodat alle gasten prettig kunnen verblijven bij ons. 

3. Exclusief
We hebben ervoor gekozen om ouders en begeleiders entree te laten betalen. Niet elke ouder zal dit aanspreken, maar dit zorgt er wel voor dat wij een exclusiever indoor speelparadijs zijn. 
Bij de entree ontvang je van ons wel een muntje voor een heerlijk bakje van verse bonen gemaakte koffie, espresso, cappuchino of thee. Tegen meerprijs van € 1,- kun je met dit muntje ook een flesje fris kopen.

4. Veiligheid
De kinderen moeten natuurlijk wel veilig kunnen spelen. Daarom zijn al onze speeltoestellen gekeurd en is er ook rekening gehouden met kind veilige stopcontacten. Daarnaast vragen wij je ook om zelf toezicht te houden op je kinderen. Ze kunnen soms wel eens over enthousiast worden met spelen en willen dan gekke capriolen uithalen. 
Jij bent de beste toezichthouder voor je kind.

5. Opmerkingen of tips
Wij staan open voor opmerkingen of leuke tips waar de Pretfabriek wat aan heeft. Hiervoor kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij horen graag van u!


Ons restaurant is af te huren voor groepen, neem contact op voor meer informatie.

Drankafkoop €15 p.p. - frisdranken en licht alcoholische dranken, 

€10,- per kind tot 18 jaar - alleen frisdranken.

(drankafkoop is voor 2 uur, een extra uur is €7,50 p.p.)

€ 2,50 p.p. korting op entree van een tweede activiteit!

logos pret

vvv