Sinterklaasfeest 2019

fabriekwoerden 312pxDe pepernoten liggen weer in de winkel en voor u het weet is het alweer zover en komt Sinterklaas aan in Woerden. 

Wij zouden het erg leuk vinden om uw Sinterklaasfeest te faciliteren bij Fabriek Woerden en hebben een leuk en aantrekkelijk arrangement samengesteld ter inspiratie:sinterklaas

  • Ontvangst met koffie/thee/ limonade en een koffietafel vol met Sinterklaas lekkernijen.
  • 1 uur gebruik van onze Sinterklaas lounge waar jullie eventueel cadeautjes kunnen doen en\of een Sinterklaas kunnen ontvangen.
  • Onbeperkt spelen in de Pretfabriek voor de kinderen. 

Voor een meerprijs van € 1,25 p.p. kunnen oudere kinderen en volwassenen in plaats van spelen in de Pretfabriek ook kiezen voor minigolfen in het donker bij Golf in the Dark op hetzelfde adres (exclusief entree Pretfabriek €9,-). 

Bij ontvangst worden jullie opgewacht door onze PretPiet. 

Dit alles voor een totaalprijs van €15,95 p.p. (vanaf 1 jaar). Te boeken vanaf 10 personen. Cadeaus en bezoek van de Sint wordt niet gefaciliteerd door de Pretfabriek. Optioneel is een lunch of diner bij te boeken. 

Het bovengenoemde aanbod kun je (in reactie op deze mail) op gewenste tijd reserveren op zaterdag 23 november en zaterdag 30 november. Voor beschikbaarheid buiten deze data of andere wensen en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We hopen een leuk voorstel te hebben gedaan en zijn benieuwd of jullie enthousiast zijn.


Met hartelijke groeten en graag tot ziens!

 

Het Pretteam,

Marijn van Amstel-Okkerman

Fabriek Woerden


Ons restaurant is af te huren voor groepen, neem contact op voor meer informatie.

Drankafkoop €15 p.p. - frisdranken en licht alcoholische dranken

€10,- per kind tot 18 jaar - alleen frisdranken.

drankafkoop is voor 2 uur, een extra uur is €7,50 p.p.

Bekijk hier onze menukaart