Skip to main content

Thuispret met de Pretfabriek

Voorlezen met de Pretfabriek

Ook thuis kan je genieten van de Pretfabriek. Kijk je mee met de voorlees filmpjes van Marijn? In de eerste aflevering beleven we de avonturen van 'Bliksem Blitz' samen met Marijn van de Pretfabriek.

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5
Aflevering 6
Aflevering 7
Aflevering 8
Kleurplaat pretfabriek Woerden

Download onze kleurplaat

Ben jij een echte kunstenaar? Geef onze hi-5 een mooi kleurtje. Download de kleurplaat en laat je creativiteit de vrije loop gaan!
Pretfabriek CHALLENGE; blaas de allergrootste kauwgombal!
Ben jij thuis de allerbeste in het blazen van grote kauwgomballen?? Daag de mensen thuis dan uit voor een kauwgomballenblaas wedstrijd, net zoals in het fimpje! Maak er zelf een cool filmpje of leuke foto van en plaats dit onder deze post op de Facebookpagina van Pretfabriek Woerden. De beste foto of video wint een supergaaf Pretfabriek knutselpakket!.
Thuispret met de Pretfabriek - Doe de Hi-5 dans!
Onze eigen Hi-5 danst mee op zijn eigen liedje! Dans jij ook gezellig mee? Het kan ook vanuit de stoel of vanaf de bank, door alleen de witte handschoen na te doen, uiteraard in het juiste ritme. Maak er een leuk filmpje of foto van, wie weet win jij een leuke Pretfabriek prijs!
Thuispret met de Pretfabriek - Eendjes tellen met Hi-5
Hoeveel verschillende eendjes tel jij tijdens het autoritje van Hi-5? Ga naar de Facebookpagina van Pretfabriek Woerden, en plaats je antwoord onder het Facebook berichtje. Wie weet win jij een mooie Pretfabriek prijs!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Wil je geen nieuwtje missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste updates en deals rechtstreeks in je inbox!

De Pretfabriek

Oostzee 8, 3446 CH Woerden

T 0348 200020
E:

De Pretfabriek is onderdeel van

Fabriek Woerden


Webdesign © Totoweb