Skip to main content

Algemene informatie

De indoorspeeltuin van Woerden!
Kom snel een keertje langs voor een onvergetelijke dag.

Algemene informatie De Pretfabriek

Bij De Pretfabriek denken wij zoveel mogelijk ook aan de ouders, omdat je bij ons ook een aantal uur prettig wilt doorbrengen. Daarom zijn wij van mening dat het voor jou/jullie zo comfortabel en plezierig mogelijk moet zijn. De Pretfabriek is niet alleen voor kinderen het leukste indoor uitje in Woerden en omgeving, maar ook voor de ouders is het prima vertoeven. I.v.m. de Coronamaatregelen zijn er tijdssloten en moet vooraf worden gereserveerd.

Peutergedeelte

Wij beschikken over een speciaal gedeelte in De Pretfabriek voor onze jongste gasten. Als ouder kun je meespelen, maar je kunt ook direct er naast aan een tafel plaatsnemen en genieten van onze uitgebreide horeca met bijvoorbeeld heerlijke koffie. We hebben ook speciale peuterochtenden.

Gratis Wi-Fi

Voor de ouders die willen internetten hebben wij een gratis WIFI verbinding. Door onze algemene voorwaarden te accepteren kan je hier gebruik van maken. In ons restaurant kun je ook stroom vinden.

Geluidsisolatie

Wij hebben in onze accommodatie veel aandacht gegeven aan ten eerste uitstraling, maar ook aan geluidsisolatie. Zo proberen wij het “kabaal” van de spelende kinderen zoveel mogelijk op een prettige manier te absorberen. Hierdoor zit je als ouder een stuk comfortabeler.

Je bent dus ook van harte welkom voor een paar uurtjes ontspanning bij de Pretfabriek!

Waarom kiezen voor De Pretfabriek?

Waarom De Pretfabriek het meest complete indoor speelparadijs en de indoor recreatiebestemming voor Woerden, Gouda, Utrecht en omgeving is? De Pretfabriek probeert alles naar wens te maken en blijft constant vernieuwen en waar nodig verbeteren. Hierbij zijn onze onderstaande sterke punten van het grootste belang nagestreefd te worden. Wij doen hier dan ook onze uiterste best voor.
1. Schoon en fris
Hygiëne en een schone accommodatie staan bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om de Pretfabriek schoon te houden. Ons team is zich ervan bewust dat iedereen een schone accommodatie erg belangrijk vindt. Je zult ons team dan ook regelmatig de accommodatie en toiletten zien nalopen om alles er schoon uit te laten zien. Wij streven ernaar de schoonste binnenspeeltuin van Nederland te zijn! Buiten de dagelijkse schoonmaak zijn er periodiek ook extra grote schoonmaken. Op social media geven we daarin vaak een blik achter de schermen.

2. Gastvrijheid
Wij doen ons best om je verblijf en dat van de kinderen erg leuk en aangenaam te laten zijn. Een glimlach en een vriendelijk woord van de medewerkers vinden we heel belangrijk. Zo doen wij achter de schermen veel om ons team aan te sturen en op te leiden, zodat alle gasten prettig kunnen verblijven bij ons.

3. Exclusief
We hebben ervoor gekozen om ouders en begeleiders entree te laten betalen. Niet elke ouder zal dit aanspreken, maar dit zorgt er wel voor dat wij een exclusiever indoor speelparadijs zijn. 

4. Veiligheid
De kinderen moeten natuurlijk wel veilig kunnen spelen. Daarom zijn al onze speeltoestellen gekeurd en is er ook rekening gehouden met kind veilige stopcontacten. Daarnaast vragen wij je ook om zelf toezicht te houden op je kinderen. Ze kunnen soms wel eens over enthousiast worden met spelen en willen dan gekke capriolen uithalen. Jij bent de beste toezichthouder voor je kind.

5. Opmerkingen of tips
Wij staan open voor opmerkingen of leuke tips waar De Pretfabriek wat aan heeft. Hiervoor kun je altijd een van onze medewerkers aanspreken of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Wil je geen nieuwtje missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste updates en deals rechtstreeks in je inbox!

De Pretfabriek

Oostzee 8, 3446 CH Woerden

T 0348 200020
E: info@fabriekwoerden.nl

De Pretfabriek is onderdeel van

Fabriek Woerden


Webdesign © Totoweb